Βαλίτσες σετ 3 τεμάχια Verage Aurora VG13005 Φούξια

-28% Βαλίτσες σετ 3 τεμάχια Verage Aurora VG13005 Φούξια
ΜΕΓΑΛΗ Βαλίτσα της εταιρείας Verage σε φούξια χρώμα. Το καθαρό της βάρος είναι 3.9 κιλά. Είναι κατασκευασμένη από ύφασμα, υλικό που την κάνει εύκαμπτη και εύκολη στην τοποθέτησή της. Είναι μεγάλου μεγέθους και αποτελεί ιδανική επιλογή για ταξίδια πολλών ημερών. Οι τέσσερις ρόδες που διαθέτει κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις κάνοντας έτσι τη μεταφορά της πολύ εύκολη.

Χαρακτηριστικά:
Πλάτος: 28cm
Μήκος: 46cm
Ύψος : 80cm

ΜΕΣΑΙΑ Βαλίτσα της εταιρείας Verage σε φούξια χρώμα. Το καθαρό της βάρος είναι 3.3 κιλά. Είναι κατασκευασμένη από ύφασμα, υλικό που την κάνει εύκαμπτη και εύκολη στην τοποθέτησή της. Είναι μεσαίου μεγέθους και αποτελεί ιδανική επιλογή για μια ολιγοήμερη εξόρμηση. Οι τέσσερις ρόδες που διαθέτει κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις κάνοντας έτσι τη μεταφορά της πολύ εύκολη.

Χαρακτηριστικά:

Πλάτος: 27cm
Μήκος: 43cm
Ύψος : 69cm

ΚΑΜΠΙΝΑΣ Βαλίτσα της εταιρείας Verage σε φούξια χρώμα. Το καθαρό της βάρος είναι 2,9 κιλά. Είναι κατασκευασμένη από ύφασμα, υλικό που την κάνει εύκαμπτη και εύκολη στην τοποθέτησή της. Είναι  μεγέθους ΚΑΜΠΊΝΑς και αποτελεί ιδανική επιλογή για μια ολιγοήμερη εξόρμηση. Οι τέσσερις ρόδες που διαθέτει κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις κάνοντας έτσι τη μεταφορά της πολύ εύκολη.

Χαρακτηριστικά:

Πλάτος: 25cm
Μήκος: 40cm
ΥΨΟς: 55


Γενικά Χαρακτηριστικά
Μέγεθος 3 μεγέθη
Είδος σετ βαλιτσών
Χρώμα φούξια

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κατασκευαστής: Verage
  • Κωδικός Προϊόντος: VG13005
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 396,80€
  • 285,20€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 230,00€

Ετικέτες: σετ 3 τεμάχια