Βαλίτσα Μεσαία Σκληρή 4 Ρόδες 60 εκ Stelxis 510-60 Μαύρο

-28% Βαλίτσα Μεσαία Σκληρή 4 Ρόδες 60 εκ Stelxis 510-60 Μαύρο

Ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή / Light weight and durable constraction

Stelxis Πιο δυνατό και από Diplomat!

ΥΛΙΚΟ / MATERIAL: 70% PolyCarbonate & 30% ABS

ΧΡΩΜΑ: Μαύρο, Μπλε / COLOR: Black, Blue

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / DETAILS : 59 x 40 x 26 cm  55 lt / 3,5 kg


TSA κλειδαριά ασφαλείας με 3ψήφιο συνδιασμό / TSA security lock with 3digit combination lock

4 διπλές ενισχυμένες ρόδες για άνετη μετακίνηση / 4 double enhanced wheels for easy movement

Εσωτερική οργάνωση με 2 χωρίσματα και θήκες / Internal organization with 2 compartments and pockets

5 χρόνια εγγύηση / 5 years gurantee

Στις μικρές βαλίτσες καμπίνας οι διαστάσεις περιλαμβάνουν και τις ρόδες, τις λαβές, τις τσέπες και τους μηχανισμούς και ξενικά εξαρτήματα που προεξέχουν. Η σειρά των διαστάσεων είναι: Ύψος x Μήκος x Βάθος Οι μετρήσεις των προϊόντων έχουν γίνει με ακρίβεια, παρόλα αυτά είναι καθαρά ενδεικτικές και μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις στις διαστάσεις, το βάρος ή τη χωρητικότητα κάποιων προϊόντων.

Τα προϊόντα STELXIS και DIPLOMAT κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρές και ποιοτικές προδιαγραφές παρέχοντας εγγύηση 2 έτη σύμφωνα με τις οδηγίες της E.E. Σε συγκεκριμένα προϊόντα με ειδική σήμανση η εγγύηση επεκτείνεται σε 3 με 5 χρόνια. Σε περίπτωση φθοράς θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το προϊόν ή απευθείας με την ΠΕΤΡΟ Α.Ε.

Αφού προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία ή το κατάστημα θα πρέπει να στείλετε την αποσκευή με δικά σας έξοδα, μαζί με αντίγραφο της απόδειξης αγοράς ή της σφραγισμένης από κατάστημα εγγύησης, είτε σε συνεργαζόμενο κατάστημα, είτε στην εταιρεία, είτε σε εξειδικευμένο σημείο τεχνικής εξυπηρέτησης. Μην ξεχνάτε ότι πάντα πρέπει να προηγείται επικοινωνία πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσιολογική φθορά ή βλάβη που προκύπτει από ατύχημα, κακή χρήση, μη κανονική χρήση ή παραμέληση.

Παρακαλούμε ελέγχετε πάντα την αποσκευή σας όταν την παραλαμβάνετε και απευθυνθείτε άμεσα στον μεταφορέα για τυχόν ζημιές. Κάθε μεταφορέας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ζημιά στις αποσκευές σας. Η εταιρία δεσμεύεται να επισκευάσει το προϊόν σας με γνήσια ανταλλακτικά. Σε ειδικές περιπτώσεις λόγω ελλείψεων ανταλλακτικών (π.χ. προϊόν προγενέστερων ετών), ενδέχεται να επισκευαστεί η αποσκευή σας με παρεμφερές ανταλλακτικό ή με ανταλλακτικό διαφορετικού χρώματος από το αρχικό.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κωδικός Προϊόντος: STELXIS ST 510-M
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 111,60€
  • 79,88€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 64,42€

Ετικέτες: Μεσαία, Σκληρή, 4 Ρόδες, Stelxis, 510-60, Μαύρο